Iščem...
Iskalni niz je ali predolg ali pa vsebuje preveč besed.
Prevodi: en > sl
1–9/9
good flavour
1 Končna redakcija
DRUGO
Ordinary (the expression "semi-fine" may also be used): olive oil of good flavour with a free fatty acid content expressed as oleic acid of not more than 3 73 g per 100 g;
navadno deviško oljčno olje (lahko se uporablja tudi izraz "polfino" deviško oljčno olje): oljčno olje dobrega vonja in okusa z odstotnim masnim deležem prostih maščobnih kislin, izraženih kot oleinska kislina, ki ni večji od 3,3 g na 100 g; (d)
2 Pravna redakcija
DRUGO
have a fairly good characteristic flavour, texture and colour,
imeti dovolj dobre lastnosti glede arome, sestave in barve,
3 Pravna redakcija
promet
Prepared beverage materials mostly from goods in 0401-0404, containing by weight 10% or more of cocoa powder, containing sugar or other sweetening material, and other materials and flavouring to less extent
Pripravljene snovi za pijače, predvsem iz izdelkov tar. št. 0401 - 0404, ki vsebujejo 10 mas.% ali več kakava v prahu, ki vsebujejo sladkor ali druga sladila, v manjši meri pa druge snovi in aromatske dodatke
4 Pravna redakcija
CELEX: 22001D0140
Prepared substances for beverages, with a basis of goods of headings Nos 0401 to 0404, containing by weight 5% or more of cocoa powder calculated on a totally defatted basis, n.e.s., sugar or other sweetening matter, in addition to other minor ingredients and flavouring matter
pripravljene snovi za pijače na osnovi blaga iz tarifnih številk 0401 do 0404, ki vsebujejo 5 mas. % ali več kakava v prahu, preračunano na popolnoma odmaščeno osnovo, n.n.d, sladkorja ali drugega sladila, pa tudi druge sestavine in arome
5 Prevajalska redakcija
izobraževanje
CELEX: 31986R1764
a good flavour, characteristic of a properly processed product.
dobro aromo, značilno za pravilno predelan proizvod.
6 Prevajalska redakcija
izobraževanje
CELEX: 31986R1764
a good flavour, characteristic of a properly processed product; and
dobro aromo, značilno za pravilno predelan proizvod, in
7 Prevajalska redakcija
izobraževanje
virgin olive oil of good flavour having a maximum acidity, in terms of oleic acid, of 3 grams per 100 grams with a margin of tolerance of 10 per cent of the acidity indicated.
naravno oljčno olje dobrega ukusa, katerega kislost, izražena z oleinsko kislino, znaša največ 3 grame na 100 gramov z dovoljeno 10 % toleranco od označene kislosti.
8 Prevajalska redakcija
izobraževanje
CELEX: 31988L0388
'process flavouring' means a product which is obtained according to good manufacturing practices by heating to a temperature not exceeding 180°C for a period not exceeding 15 minutes a mixture of ingredients, not necessarily themselves having flavouring properties, of which at least one contains nitrogen (amino) and another is a reducing sugar;
„procesna aroma` pomeni izdelek, dobljen, v skladu z dobro proizvodno prakso, s segrevanjem do temperature največ 180 °C največ 15 minut mešanice sestavin, za katere ni nujno, da imajo aromatične lastnosti, vendar mora najmanj ena vsebovati dušik (amino skupina), druga pa je reducirajoči sladkor,
9 Prevajalska redakcija
izobraževanje
the Community will open an annual duty-exempt quota for the Swiss Confederation, for goods classified within CN Codes 2202 10 00 (waters, including mineral waters and aerated waters, containing added sugar or other sweetening matter or flavoured) and ex 2202 90 10 (other drinks containing sugar), for the following quantity:
Skupnost bo za Švicarsko konfederacijo odprla letno kvoto, dajatve prosto, za blago, uvrščeno v oznako KN 22021000 (vode, vključno mineralne vode in sodavice, z dodanim sladkorjem ali drugimi sladili ali aromatizirane) in ex22029010 (druge pijače, ki vsebujejo sladkor), za naslednjo količino:
Prevodi: en > sl
1–9/9
good flavour