Iščem...
Iskalni niz je ali predolg ali pa vsebuje preveč besed.
Prevodi: en > sl
1–13/13
white mustard
1 Pravna redakcija
DRUGO
WHITE MUSTARD
BELA GORJUŠICA
2 Pravna redakcija
DRUGO
white mustard
bele gorjušice
3 Končna redakcija
DRUGO
White mustard (Sinapis alba).
Bela gorčica (Sinapis alba).
4 Prevajalska redakcija
izobraževanje
CELEX: 31986L0109
White mustard unless it has been officially certified as 'basic seed' or 'certified seed'.
bele gorjušice razen, če je uradno potrjeno kot "osnovno seme" ali "cerificirano seme".
5 Prevajalska redakcija
izobraževanje
CELEX: 31991L0376
white mustard unless it has been officially certified as "basic seed" or "certified seed".'
bele gorjušice razen če je bilo uradno potrjeno kot osnovno seme ali certificirano seme."
6 Končna redakcija
gospodarstvo
CELEX: 31979L0641
Sinapis alba L. - White mustard.
Sinapis alba L. - Bela gorjušica.
7 Končna redakcija
gospodarstvo
CELEX: 32002L0057
"certified seed": (turnip rape, brown mustard, swede rape, dioecious hemp, safflower, black mustard, caraway, sunflower, opium poppy, white mustard) means seed
»certificirano seme«: (oljna repica, sareptska ogrščica, navadna ogrščica, dvodomna konoplja, barvilni rumenik, črna ogrščica, navadna kumina, sončnica, vrtni mak, bela gorjušica) pomeni seme
8 Končna redakcija
DRUGO
Carry out a blank test by applying the same procedure to 2 g of finely ground white mustard, omitting the sample for analysis.
Po isti metodi opravimo še slepi preskus za 2 g drobno zmlete bele gorčice, izpustimo pa vzorec za analizo.
9 Končna redakcija
gospodarstvo
CELEX: 31971L0250
Weigh 10 g of the sample to the nearest mg, plac e in a 500 ml flat-bottomed flask and add 2 g of finely ground white mustard (3.1) (an enzyme source) and 200 ml of water at 20 şC.
Odtehtamo 10 g vzorca na 5 mg natančno, postavimo v 500-mililitrsko bučko z ravnim dnom in dodamo 2 g fino mlete bele gorčice (3.1) (kot vir encimov) in 200 ml vode, ki ima temperaturo 20 °C.
10 Končna redakcija
DRUGO
Weigh 10 g of the sample to the nearest mg, place in a 500 ml flat-bottomed flask and add 2 g of finely ground white mustard (3.1) (an enzyme source) and 200 ml of water at 20 ĹźC.
Odtehtamo 10 g vzorca na 5 mg natančno, postavimo v 500-mililitrsko bučko z ravnim dnom in dodamo 2 g fino mlete bele gorčice (3.1) (kot vir encimov) in 200 ml vode, ki ima temperaturo 20 °C.
11 Prevajalska redakcija
izobraževanje
CELEX: 32003L0090
White mustard, guideline TG/179/3 of 4.4.2001
Bela gorjušica, smernica TG/179/3 z dne 4.4.2001
12 Prevajalska redakcija
izobraževanje
CELEX: 31971L0250
Weigh 10 g of the sample to the nearest mg, place in a 500 ml flat-bottomed flask and add 2 g of finely ground white mustard (3.1) (an enzyme source) and 200 ml of water at 20 oC.
Odtehtamo 10 g vzorca na 5 mg natančno, postavimo v 500-mililitrsko bučko z ravnim dnom in dodamo 2 g fino mlete bele gorčice (3.1) (kot vir encimov) in 200 ml vode, ki ima temperaturo 20 °C.
13 Prevajalska redakcija
RS
EMEA
Capsules are opaque with a white body and mustard yellow cap with “ 464” and “ 40 mg” printed radially in black ink on the body.
40 mg kapsule so neprozorne; telo je bele barve, pokrovček gorčično rumene barve; na sredini imajo oznaki " 464 " in " 40 mg " v črni barvi.
Prevodi: en > sl
1–13/13
white mustard